poniedziałek, 15 czerwca 2015

week 3

Poniedziałek 
Śniadanie: Kanapki z pastą z makreli i sera twarogowego
II Śniadanie: Sałatka owocowa z jogurtem naturalnym i sezamem
Obiad: Soczewica w sosie pomidorowym z warzywami
Podwieczorek: Deser z awokado z miodem
Kolacja: Sałatka z kurczakiem, selerem naciowym i żurawiną



Wtorek
Śniadanie: Owsianka z bananem, truskawkami i migdałami
II Śniadanie: Roladki z łososia z bazylią
Obiad: Kurczak z mlekiem kokosowym i fasolką szparagową
Podwieczorek: Koktajl ze szpinakiem, ogórkiem i pomarańczą
Kolacja: Sałatka z granatem, mozzarellą i gruszką




Środa
Śniadanie:Owsianka z mango, bananem i orzechami włoskimi
II Śniadanie: Kanapka z serem twarogowym, pomidorem i ogórkiem
Obiad: Leczo z papryką czerwoną i cukinią
Podwieczorek: Zielone smoothie z pietruszką, gruszką i miodem
Kolacja:  Sałata z łososiem, pomidorem i kiełkami



Czwartek
Śniadanie: Owsianka z kiwi, bananem i kakao
II Śniadanie: Twarożek z czerwonym grejpfrutem i miodem
Obiad: Sola zapiekana z papryką, pomidorami i sezamem
Podwieczorek: Zupa krem z marchewki i selera
Kolacja: Czosnkowa sałatka z brokułami i pomidorami



Piątek
Śniadanie: Twarożek z kiełkami, rzodkiewką i ogórkiem
II Śniadanie: Sorbet z mango i banana z miętą
Obiad: Ciecierzyca ze szpinakiem i brązowym ryżem
Podwieczorek: Smoothie wielowarzywne
Kolacja: Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i granatem


Sobota
Śniadanie: Jajecznica z szynką, cebulą i szczypiorkiem
II Śniadanie: Koktajl bananow-truskawkowy z kiwi
Obiad: Indyk curry z komosą ryżową i brokułami
Podwieczorek: Zupa krem z pieczonej papryki
Kolacja: Sałatka z grillowanych warzyw z fetą i sosem z suszonych pomidorów




Niedziela
Śniadanie: Placuszki owsiane z bananem i cynamonem
II Śniadanie: Jogurt naturalny z suszonymi figami i orzechami włoskimi
Obiad: Koktajl ananasowy z kiwi i natką pietruszki
Podwieczorek: Sałatka z łososiem, mozzarellą i pestkami dyni
Kolacja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz