poniedziałek, 22 czerwca 2015

week 4

Poniedziałek
Śniadanie: Owsianka z bananem i suszoną żurawiną
II Śniadanie: Twarożek z ogórkiem i koperkiem
Obiad: Ratatouille
Podwieczorek: Deser jogurtowo-jabłkowy 
Kolacja: Sałatka warzywna z grillowanym łososiem



Wtorek
Śniadanie: Omlet z owocami
II Śniadanie: Kanapka z pastą z ciecierzycy
Obiad: Pierś z indyka na sałatce ze szpinaku
Podwieczorek: Koktajl malinowy z otrębami
Kolacja: Curry warzywne


  Środa
Śniadanie: Kanapki z pastą rybno-twarogową
II Śniadanie: Jogurt naturalny z owocami świeżymi i suszonymi
Obiad: Zapiekanka z kaszy gryczanej i warzyw
Podwieczorek: Sałatka owocowa z granatem i miodem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem


 
 Czwartek
Śniadanie: Owsianka z otrębami pszennymi i musem truskawkowym
II Śniadanie: Twarożek z suszonymi pomidorami, rukolą i sezamem
Obiad: Morszczuk zapiekany z selerem naciowym i koperkiem
Podwieczorek: Sałatka owocowo-warzywna
Kolacja: Faszerowana cukinia



 Piątek
Śniadanie: Kanapki z pikantną pastą z fasoli
II Śniadanie: Jogurt z muesli i owocami
Obiad: Duszona wołowina z pieczarkami
Podwieczorek: Sałatka owocowa z orzechami włoskimi i jogurtem naturalnym
Kolacja: Sałatka z jajek, brokułów i kukurydzy



Sobota
Śniadanie: Pudding z kaszy jaglanej z owocami
II Śniadanie: Pumpernikiel z awokado
Obiad: Papryka faszerowana mięsem z indyka i kaszą gryczaną
Podwieczorek: Surówka selerowo-jabłkowa
Kolacja: Potrawka z czerwoną fasolą i pomidorami



 Niedziela
Śniadanie: Pieczywo z jajkami na twardo z farszem wiosennym
II Śniadanie: Kanapka z twarożkiem z suszonymi pomidorami, rukolą i sezamem
Obiad: Pieczony łosoś cytrusowy
Podwieczorek: Koktajl egzotyczny z migdałami
Kolacja: Szaszłyki warzywne



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz